Kiszervezés

Incidens alapú, vagy szerződéses támogatás, hibaelhárítás

Spóroljon, időt, energiát, humán erőforrást és pénzt, cégünk ebben is segítségére lehet.

De mit is jelent az „outsourcing”?:  Outsourcing avagy kiszervezés alatt azt a folyamatot értjük, amelyben egy vállalat az addig önmaga által végzett tevékenységét átadja, egy, az adott tevékenységre szakosodott vállalatnak és a jövőben azt a tevékenységet ez a másik vállalat látja el. Sikeres outsourcing esetén a tevékenységet átadó és az azt átvállaló cég egyaránt profitál az átszervezésből. Ennek egyik legjelentősebb területe az IT.

Szervezze ki informatikai tevékenységét külső vállalkozásba, jelentős megtakarítást érhet el azzal, ha cégünk mérnökét eseti jelleggel, vagy szolgáltatás formájában veszi igénybe!

Manapság egyre sokrétűbb informatikai feladatokat kell ellátni egy vállalatnak. Általános a kompetencia hiány, manapság pedig már humán erőforrás, szakemberhiány is fennáll. De még ha ezek adottak is, a saját üzemeltetés megszervezése, szakszerű technikai berendezések beszerzése mind egyre több erőforrást és büdzsét köt le, ami végül a fő üzleti tevékenység rovására is mehet. Leginkább emiatt egyre több vállalat él a lehetőséggel és már az alaptevékenységet biztosító informatikát is kiszervezi.

Az IT-outsourcing egy sokkal rugalmasabb megoldás az egyszeri hardver-szoftver beruházásnál. A rugalmasság pedig elengedhetetlen tényező a cégek számára: ha jól megy a vállalkozás, akkor szükség van egy erősebb, hatékonyabb technológiai környezetre, komolyabb számítási, tárolási kapacitásra, illetve nagyobb funkcionalitást biztosító alkalmazáskörnyezetre. Ha pedig valami miatt éppen gyengébben fut a vállalkozás, akkor ezzel a megoldással csökkenthető az IT-költés.

Egyedi ajánlatáért keressen bennünket bizalommal és kérjen ajánlatot szakembereinktől!