Rendszerfelügyelet

Monitoring rendszerünk riasztást küld ügyfelünk részére is, illetve hibajegy-kezelő rendszerben kezeljük bejelentéseit visszakövethető módon.

Az informatikai rendszerek nem csupán a vállalatok, de életünk részeseivé is váltak mostanra, így lényegi kérdéssé vált a rendelkezésre állás és az üzembiztonság. Sokszor hallott mondás, hogy ami elromolhat, el is romlik: a vállalatok üzleti folyamatainak adatvesztése, bizalmas adatainak elvesztése vagy rosszabb esetben illetéktelen kezekbe kerülése jelentős kárral járhat.  A rendelkezésre állás és az üzembiztonság stabil biztosításához viszont elengedhetetlen a megfelelő rendszer és ezen rendszerek felügyelete. Cégünknél dolgozó szakemberek rendszeres táv- vagy személyes felügyelettel teszik biztonságossá, kiegyensúlyozottá és ha szükséges észrevétlen működésűvé az informatikai rendszereket, felügyeleti szolgáltatásainkat pedig kifejezetten a lehetséges veszélyek kiküszöbölésére fókuszálva alakítottuk ki. Kiemelt feladatként kezeljük a felügyelt rendszer elérhetőségét, működési biztonságát, meghibásodás esetén visszaállíthatóságát.

Legyen szó a felhasználók munkájának támogatásáról, üzemeltetői, rendszergazdai feladatok ellátásáról, távfelügyeleti rendszer kiépítéséről és működtetéséről, készséggel állunk rendelkezésére.

Egyedi ajánlatáért keressen bennünket bizalommal és kérjen ajánlatot szakembereinktől!